Ny regi för svamp.se!

Nu har Monica Svensson som drivit svamp.se i 20 år lämnat över stafettpinnen till oss, Svampastiskt AB, som består av Lara Pettersson och Peppe Frosch. Vi är oerhört glada och tacksamma att vi får ta över och driva webshopen vidare.

Vår ambition är att driva webshopen i samma anda och erbjuda er kunder samma personliga service som Monica gjort under dessa 20 år.

Vi ser fram mot många spännande och roliga år, och önskar både gamla och nya kunder varmt välkomna in i shopen som håller öppet dygnet runt o året runt. Beställningar lagda senast på tisdagen, skickas på onsdagen samma vecka. (Med reservation för helgdagar)

Svamphälsningar

Lara och Peppe

Och här står jag, Lara Pettersson, med en gigantisk Stolt fjällskivling.
Jag utbildade mig till svampkonsulent år 2022 på Åsa Folkhögskola, och hade på hösten 2021 gått grundkurs i svampkunskap för Patrick och Alex, även den på Åsa Folkhögskola. Under min utbildning så behövde jag en vän som stod ut med mina svamperier och Peppe fanns där och ställde upp på att släpas runt i skog och mark och lyssna på massa svampkaraktärer m.m……sen var han fast i svampträsket???? vilket jag är glad för.
Naturen och allt som hör den till har alltid varit en viktig del i mitt liv, och det har jag fått med mig från mina föräldrar och förföräldrar sedan småbarnsben.

På riktigt är jag frisör och har varit sen någon gång på 1900-talet. Jag bor och verkar i Bro, NV Stockholm.
Vem är jag? Jo, Peppe Frosch, en glad svampnörd i mina bästa år. Inledd i svamparnas fantastiska värld av min härliga delägare, svampkonsulent Lara, för några år sedan. Tycker det är otroligt roligt och fascinerande med svamp. Både matsvamp och naturvårdssvamp och tillbringar gärna kvalitetstid i skogen. Brukar även vara svampkonsulentassistent när Lara håller svampkurser/exkursioner.

Utöver detta så jobbar jag som hovslagare sedan 38 år och bor i Gottröra.